GĂSEŞTI MAI IEFTIN? PRIMEŞTI DUBLUL DIFERENŢEI!

DEFINIRE TERMENI:

A.     Obiectul promoţiei - rambursarea dublului diferenţei dintre preţul plătit pentru o poliţă de asigurare de Răspundere Civilă Auto cumparată de la una dintre Agenţiile de Asigurări EURO CENTER sau de la colaboratorii EURO CENTER şi preţul oferit de un concurent al EURO CENTER pentru ACEEAŞI POLIŢĂ, iar preţul ofertei concurente va fi calculat în ACELEAŞI CONDIŢII şi pentru aceeaşi societate de asigurare de la care a fost cumparată poliţa de asigurare prin EURO CENTER.Rambursarea dublului diferenţei de preţ se va face sub forma de voucher. Voucherul va avea valoare egală cu dublul diferenţei de preţ; acesta va putea fi folosit pentru achiziţionarea unei poliţe de asigurare facultativă a locuinţei cu o primă de asigurare anuală de minim 100 RON, la una dintre societăţile de asigurare agreeate de EURO CENTER, conform "Regulamentului".

B.    Societăţile de asigurare agreeate - societăţile de asigurare agreeate de EURO CENTER pentru utilizarea voucherului în campania "Găseşti mai ieftin? Primeşti dublul diferenţei!" sunt enumerate limitativ: CARPATICA ASIG S.A., EUROINS ROMÂNIA ASIGURARE REASIGURARE S.A.

C.    Aceeaşi poliţă - oferta scrisă, calculată în aceleaşi condiţii, pentru acelaşi autovehicul şi pentru acelaşi proprietar; oferta scrisă trebuie să conţină toţi paramertii în funcţie de care s-a calculat prima de asigurare, elementele de identificare ale autovehiculului şi ale proprietarului; oferta scrisă trebuie să se încadreze în condiţiile legii şi în normele impuse de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

D.    Aceleaşi condiţii - prima de asigurare calculată de concurentul ofertant trebuie să fie calculată după aceeaşi parametrii care se regăsesc în poliţa cumparată de PARTICIPANT prin  EURO CENTER, iar prima de asigurare luată în considerare va fi cea de la aceeaşi societate de asigurare de la care a cumpărat PARTICIPANTUL poliţa de asigurare prin intermediul EURO CENTER.

E.     Valoarea voucherului - valoarea voucherului se stabileşte în RON şi este egală cu de două ori diferenţa dintre preţul poliţei de asigurare de Răspundere Civilă Auto cumparată de PARTICIPANT prin intermediul EURO CENTER şi preţul ACELEIAŞI POLIŢE de asigurare din oferta primită de la un concurent al EURO CENTER, ofertă calculată în aceleaşi condiţii (pct. C şi D). Voucherul va fi înmanat PARTICIPANTULUI în termen de 24 de ore de la prezentarea ofertei concurente, cu condiţia ca societatea de asigurări pentru care a fost emisaă oferta concurentă să confirme validitatea ofertei.

 

Art. 1. ORGANIZATORUL PROMOŢIEI

S.C. INFO EURO TRUST S.R.L., cu sediul în Gurghiu, str. Nouă, nr. 5, jud. Mureş, CUI 17710720, J26/1142/2005, reprezentată prin administrator Moldovan Mihai Viorel, numită în continuare EURO CENTER.

 

Art. 2. PARTICIPANŢI

De promoţie beneficiază orice persoană fizică sau juridică care a cumpărat cel puţin o poliţă de asigurare de Răspundere Civilă Auto prin intermediul Agenţiilor de Asigurări EURO CENTER sau prin intermediul colaboratorilor EURO CENTER.

 

Art. 3.  SERVICIILE PARTICIPANTE

Promoţia se adresează PARTICIPANŢILOR care achizitionează poliţe de Răspundere Civilă Auto prin intermediul Agenţiilor de Asigurări EURO CENTER sau prin intermediul colaboratorilor EURO CENTER.

Promoţia nu se aplică în cazul persoanelor juridice care achiziţionează poliţe de Răspundere Civilă Auto încheiate pe bază de Convenţii (Parcuri auto).

 

Art. 4. PERIOADA PROMOŢIEI

Promoţia se aplică pentru poliţele de asigurare de Răspundere Civilă Auto emise în perioada 01.12.2013 - 31.01.2014.

 

Art. 5. ACORDAREA VOUCHERULUI

Pct. 1. PARTICIPANTUL trebuie să fi achizitionat unul dintre SERVICIILE PARTICIPANTE, prin intermediul EURO CENTER.

Pct. 2. În cazul în care PARTICIPANTUL găseşte ACEEAŞI POLIŢĂ ofertată de concurenţă la un preţ mai mic, trebuie să facă dovada în acest sens, în maxim 48 de ore după cumpărarea poliţei prin intermediul EURO CENTER. Dovada constă în oferta tiparită, cu ştampila autentică a societăţii de asigurare de la care a cumpărat poliţa de asigurare de Răspundere Civilă Auto prin intermediul EURO CENTER.

Pct. 3. După prezentarea ofertei concurente, oferta scrisă este trimisă către societatea de asigurare în cauză pentru a confirma validitatea ofertei. După validarea ofertei, VOUCHERUL va fi înmanat PARTICIPANTULUI, în termen de maxim 24 de ore.

Pct. 4. Un PARTICIPANT poate beneficia de un singur voucher pentru fiecare serviciu participant al campaniei, cumparăt prin intermediul EURO CENTER, conform REGULAMENTULUI.

Pct. 5. Predarea VOUCHERULUI către PARTICIPANT se va face la Agenţia de Asigurări EURO CENTER de la care s-a cumparat poliţa de asigurare.

Pct. 6. Voucherul poate fi folosit în limitele prezentului REGULAMENT.

 

Art. 6. SOLUŢIONAREA LITIGIILOR

Eventualele litigii provenite din interpretarea şi aplicarea prezentului Regulament se vor soluţiona pe cale amiabilă, între EURO CENTER şi PARTICIPANT. În măsura în care soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, eventualele litigii vor fi soluţionate deInstanţele competente ale Judecătoriei Reghin.

 

Art. 7. DISPOZIŢII FINALE

Regulamentul campaniei poate fi modificat în mod unilateral de către ORGANIZATOR, fără a fi necesară notificarea prealabilă a potenţialilor PARTICIPANŢI.

 

Pentru a vizualiza alte promoţii, click aici

 

Încheie acum poliţa RCA şi ai reduceri până la 32%
 • -5%
  la 6 luni fără daune
 • -10%
  la 1 an fără daune
 • -14%
  la 1,5 ani fără daune
 • -18%
  la 2 ani fără daune
 • -22%
  la 2,5 ani fără daune
 • -26%
  la 3 ani fără daune
 • -29%
  la 3.5 ani fără daune
 • -32%
  la 4 ani fără daune
 • RCA Foarte Ieftin
  Cel mai bun preţ din România

  rca foarte ieftin
 • Plata ramburs prin curier sau prin card
  rca foarte ieftin
 • Primeşti poliţa acasă sau la sediul firmei
  rca foarte ieftin
 • Primeşti poliţa în 5 minute pe adresa ta de e-mail
  rca foarte ieftin